Gratis

Sommerskole: Opdag din by

Er dit barn mellem 11 og 15 år og nysgerrig på bygninger og byer?
Vil dit barn lære at fotografere og tegne?

Efterårets kursus var en stor succes, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde et gratis kursus igen. Denne gang tager vi børnene med på opdagelse i Esbjerg, Ribe og Nordby i sommerferien.

Vi vil give børnene redskaber til at se bygningerne omkring sig og byens rum med nye øjne. Hvad betyder for eksempel udsmykning, linjer, højde og farve for vores oplevelse, når vi færdes i byen.

Gennem kreative opgaver lærer vi dem om arkitektoniske stilarter, om historie og om, hvordan de fastholder deres indtryk gennem fotos og tegninger.

Lad dit barn blive en vidende ambassadør for sin lokale bygningskultur.

Fakta

Hvem er kurset for?Børn fra 11-15 år
Tid8. juli - 11. juli kl. 9-15
Sted for start og slutEsbjerg Museum, Torvegade 45
PrisGratis
SprogUndervisningen foregår kun på dansk
Frist for udfyldning af skemaet3. juni

Få en plads på Opdag din by

Vi har plads til 15 børn på holdet. Vi fordeler pladserne, så de børn, der ikke har været med før, har forrang. Derudover  vil vi gerne have deltagere fra forskellige steder i kommunen, ligesom vi prøver at skabe en god aldersspredning på holdet.

Senest den 5. juni ved du, om dit barn har fået en plads.

Underviserne på Esbjerg Museums sommerskole

Dit barn vil møde museumsinspektør Mette Slyngborg, som kender byens bygningshistorie til bunds, og museumsformidler Trine Wittorff Brander, som er en af hovedkræfterne i Museum VESTs undervisningstilbud i Ribe. Herudover vil dit barn modtage undervisning i hhv. fotografering og tegning fra to eksterne.

 

Oplysningsskema
    Projektet er støttet af Realdania