20/10 & 22/10

Der er nu åbent for to nye muligheder for at tage med museumsinspektør Mette Slyngborg på vandring gennem historien om Esbjergs udvikling som by og få ny viden og øje på nye detaljer.

Hvorfor ser byen ud som den gør?
Hvilken betydning har de beslutninger om byens udvikling, som er blevet truffet gennem tiden, fået i nutidens by?

Vandringen viser, hvordan fortidens valg spiller ind i gadeforløb, husenes højder, de skrå tage og facadernes udsmykning.

Ruten går også forbi nogle fornemme eksempler fra den bygningsperiode, der er så særlig for Esbjergs indre by, nemlig historicismen.

Mette Slyngborg står bag særudstillingen ”Esbjerg-Alletiders bygningskultur” og har gennem sit arbejde med bymiljøer og bygningskulturarv opnået et indgående kendskab til Esbjergs arkitektur og byplanlægning gennem historien.

50 kr. pr. person
Min 4 person, Max. 20
Turen varer ca. 1 time
Mødested: Esbjerg Museum, Torvegade 45

Datoer:
Onsdag d. 20/10 kl. 14
Fredag d. 22/10 kl. 13

Bestil plads og betal på Esbjerg Museum:
Mød blot op i museets åbningstid.

Bestil plads og betal via MobilePay:
Skriv

NAVN
TELEFONNUMMER
ANTAL PERSONER
ØNSKET DATO

til vores eventkoordinator Mathias Poulsen på mail mkipo(a)sydvestjyskemuseer.dk
Mathias sender dig derefter et MobilePay-nummer.
Når du har modtaget Mathias' bekræftelse på, at betalingen er modtaget, er dine pladser reserveret.