Foredrag torsdag d. 23/9 kl. 19.30

Museumsinspektør Troels Bo Jensen, Sydvestjyske Museer præsenterer den voldsomme befæstning af Esbjerg Flyveplads

- og fortæller om, hvordan forskellige spor fra anden Verdenskrig fra tid til anden er dukket op i arkæologiske undersøgelser i området.

Der vises også eksempler på, hvordan man på både ældre og yngre luftfotos samt højdemodeller fortsat kan se spor efter både pansergrave, minefelter og bombekratere foruden en lang række forskellige militære anlæg.

Fotoet viser en glad museumsinspektør som har fundet både en støvlesål og bladet fra en spade fra 2. verdenskrig i en udgravning.

Pris:
50 kr., som indsættes på konto 7712-1022420 i forbindelse med tilmelding.
Gratis for medlemmer af Esbjerg og Omegns Museumsforening og Det Antikvariske Selskab i Ribe.

Tilmelding:
Til formand for Esbjerg og Omegns Museumsforening Poul Larsen på telefon 21 59 64 46 senest torsdag den 19. september.

Poul Larsen tager også i mod indmeldelser i Museumsforeningen.

Se alle museumsforeningens arrangementer andetsteds på hjemmesiden.