30. august kl. 14-16.30

Spænd hjelmen og tag på cykeltur i Esbjergs krigshistorie.

Henover sommeren har Historisk Samling fra Besættelsestiden tilbudt børn mellem 10 og 15 år at komme med på tur i Esbjergs besættelsestid. Turene har skabt efterspørgsel også hos de voksne.
Derfor tilbyder Historisk Samling fra Besættelsestiden nu helt ekstraordinært en cykeltur til besættelsestiden for voksne med en af Samlingens historikere i front.

Der er afgang fra Esbjerg Museum i Torvegade, hvor turen går til luftangrebet i Frodesgade, over de store bunkersanlæg i Strandskoven og de mange krigsgrave i Fovrfeld Gravlund, til et drabeligt skyderi i Havnegade og en dramatisk sabotage i Skolegade, inden deltagerne igen er tilbage i sikkerhed ved museet.

Tidspunkt: kl. 14-16.30
Dato: Søndag den 30. august
Tilmelding: Senest Lørdag den 29. august på Esbjerg Museum. Ved personligt fremmøde eller pr.telefon i åbningstiden tlf. 76163940
Pris: 100 kr.
Min. 9 deltagere. Max. 25 deltagere.