Vinterferien

Esbjerg Museum holder åbent 10-17 hele uge syv og byder på hyggelige aktiviteter, så ingen børn behøver at kede sig i ferien.

Stik-i-rend-dreng i 30’erne hele uge 7
Hele uge 7 kan ungerne prøve kræfter som stik-i-rend dreng i 1930’ernes Esbjerg. De skal have øjnene med sig, når de bliver sendt afsted for at løbe ærinder for mor. Aktiviteten foregår i Esbjergudstillingen og børnene skal både forbi købmandsbutikken, en tur på Torvet og rundt i lejlighederne for at løse opgaver.
Hvis det hel går godt og de klarer de mange opgaver får de naturligvis lidt sødt som belønning – ligesom i gamle dage.

To kunstworkshops for børn: Bella Esbjerg
Vi vil gerne høre og se børns svar på spørgsmålet: Hvad, synes du, gør Esbjerg til en smuk by?
Vi finder pensler, maling og lærreder frem og inviterer byens børn til at give deres bud på, hvad der gør Esbjerg til en dejlig og skøn by.
De, der har mod på det, kan lade deres billede indgå i en konkurrence med en flot præmie på spil.

Udstillingen ”Bella Esbjerg”
Ideen til workshoppen er opstået, fordi vi lige nu viser udstillingen ”BELLA ESBJERG”, hvor Margit Enggaard Poulsen (billedkunstner), Erik Trigger (digter), Mads Jørgensen (musiker og komponist) og Jesper Dyhre Nielsen (musiker og filmskaber) fortolker Esbjerg.
De viser med deres værker, at Esbjerg ikke er en grim by men derimod har masser af skønne åndehuller og steder at nyde og at skønhed handler om øjnene, der ser.

Esbjerg Museum, Torvegade 45, holder åbent 10-17 hele uge 7. Børn gratis.
Gratis børneaktivitet: Stik-i-rend-dreng i 30’erne hele uge 7.
Kunstworkshop for børn: Bella Esbjerg, 14.+15. februar kl. 12-16. Materialer 30 kr.