fra 13. oktober

Efterårsferien på Esbjerg Museum

En åbning og en indvielse lørdag d. 12. oktober kl. 10.30
I anledning af Kulturens Døgn 2019 inviterer Esbjerg Museum til åbning af en ny fotoudstilling og indvielse af en lydkunstinstallation.

Fotoudstillingen hedder ”Dannebrog i billeder” og er skabt af borgernes egne fotos af Dannebrog.
Blandt de mange indsendte fotos og gamle postkort har museet udvalgt 20 som vil blive udstillet i museets Centralhal.
Blandt de 20 har en dommerkomite udpeget en vinder, som vil blive afsløret ved åbningen.

Lydkunstinstallationen, ”Fem Følelser”, er resultatet af en et samarbejde mellem Esbjerg Museum og studerende fra Syddansk Musikkonservatoriums linje for elektronisk musik.
Ved hjælp af lyd udtrykker den de samme fem følelser, som behandles i udstillingen ”Flag og følelser”, nemlig glæde, stolthed, ære, vrede og tvivl.

Åbningen af udstillingen og indvielsen af lydkunstinstallationen sker lørdag den 12. oktober kl. 10.30, hvor museet byder på kaffe og kage.
Der er gratis adgang til "Flag og følelser", "Dannebrog i billeder" og "Fem følelser" hele dagen, lørdag den 12. oktober.

Ny historiejagt fra søndag d. 13. oktober: "Kan det nu også passe, Bedstefar? "
Bedstefar er en dygtig historiefortæller, og det er hyggeligt, når han fortæller om gamle dage i Esbjerg.
Men nogle af historierne pynter han lige lidt rigeligt på.

Vi inviterer børn og deres voksne på historiejagt rundt i udstillingerne for at hitte ud af, hvad der er op og ned på Bedstefars historier.

Åbningstider 12. - 20. oktober
12. oktober sætter vi fokus på "Flag og følelser", "Dannebrog i billeder" og "Fem følelser" med gratis adgang til de tre udstillinger. Der skal fortsat købes billet til den øvrige del af museet.
13. oktober har museet åbent 10-16.
Mandag 14. oktober - søndag 20. oktober er museet åbent kl. 10-17.