Tag børn med på museet

Det er nemt at få en hyggelig oplevelse på Esbjerg Museum, og husk at alle under 18 år har gratis adgang.

BØRNEAKTIVITET: SPOT DETALJEN!

16/10-24/10

Sammen med byens borgere sætter Esbjerg Museum i 2021 spot på det, der karakteriserer Esbjergs bygningskultur. I efterårsferien inviterer museet derfor alle børn til at gå på opdagelse både inde på museet og ude i gadebilledet og til at dele deres opdagelser med os. På museet kan I bl.a. møde nogle af beboerne i de gamle Esbjerglejligheder og finde ud af, hvad det var for en by, de boede i. I kan også selv finde detaljer og mønstre på bygningerne i udstillingen og deltage i vores feriekonkurrence.

Historiejagt: "hjælp erik!"
Bliv mesterdetektiv på linje med Sherlock Holmes!
Børn og barnlige sjæle skal ved hjælp af spor og detektivarbejde finde frem til forbryderen, der har stjålet en indkøbsseddel fra den stakkels buddreng Erik.
Er du mesterdetektiven, der kan finde sammenhænge og spor i 1930’ernes Esbjerg-dagligdag?
Så besøg Esbjerg Museum og prøv aktiviteten, der kobler leg og læring.

Da Olde var barn - en tur på egen hånd

Esbjerg Museums udstillinger om 1930'ernes og 1950'ernes Esbjerg kan danne rammen om en hyggelig tur til midtbyen.
Gå sammen på opdagelse i arbejderlejligheden og direktørlejligheden.

Vidste du, at vi har genskabt hele arbejderlejligheden, men at det kun er ganske få rum af direktørens store bolig, vi kan vise?

Hvad synes du, der mangler i lejlighederne, for at de ligner det sted, du bor?

Måske de voksne, du har med dig, kan fortælle en masse historier, når de ser udstillingen.